Články, Novinky, Zajímavosti ze světa i z domova !!!

Syn astrologa Baudyše: Obamu řídili „tajní" již v dospívání. A pokud jde o válku, kterou chtějí mocní...

JINÝMA OČIMA Ve čtvrtek uplyne 13 let od teroristických útoků na Světové obchodní centrum v New Yorku. Ne každý věří oficiálně předkládaným teoriím - jako například Antonín Baudyš (Piráti), syn bývalého ministra obrany. Navíc v souvislosti s Ukrajinou říká i to, že války jsou připravovány řadu let dopředu. Dlouho dopředu se prý chystal i scénář, který tam nyní sledujeme. Nejen o tom si povídal s ParlamentnímiListy.cz.

 

Tisíce záchranářů z 11. září trpí rakovinou

Před necelými 13 lety pomáhali s odstraňováním následků teroristických útoků na Světové obchodní centrum v New Yorku, teď na to doplácejí. U více než 2500 záchranářů, kteří byli na Ground Zero nasazeni po útocích z 11. září 2001, lékaři diagnostikovali rakovinu. Jenom za minulý rok jejich počet rapidně vzrostl, uvedl server listu The New York Post. Celý článek zde....

Je oficiální verze popisu událostí 11.září 2001 pravdivá?

Odehrály se skutečně tak, jak nám tvrdí média a vláda USA? Nebo jsou vědecké, svědecké i jiné důkazy, že útok na Světové obchodní centrum (WTC) a Pentagon nemohl proběhnout tak, jak se nás snaží přesvědčit oficiální propaganda? Kdo stojí za těmito událostmi? Komu prospěly? Čemu všemu jsou lidé ochotni věřit, pokud se jim to opakuje pořád dokola? Platí, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou? Necháme se vodit za nos?

 

 

 

Řízená demolice WTC 7 dne 11.září 2001 - nepublikované záběry

 

Ukázka z přednášky Roberta Steina na kongresu pro hraniční vědy 2010 výtečně shrnul skoro všechny sporné místa událostí z 11. září 2001. Uvádí mnoho souvislostí, které byly celou dobu na dlani, a přece si je nikdo nevšiml. Protože odvrátili naši pozornost. A přitom jsme to měli všechno rovnou před nosem.

 

Antonín Baudyš pád věží WTC 11.září 2001 [ČT24 8.9.2011]

 

 

 

 

 

 

 

Radomil Hradil o 11.září 2001 Záznam z Českého rozhlasu z 19.1. 2010